Wellion CALLA Mini

Wellion CALLA Mini

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (26.05.2021): 119,80 RON

Puteti evalua

Descrierea produsului
Glucometru Wellion CALLA Mini Prezentare: < /strong>kit-ul glucometrului Wellion CALLA Mini include
  • glucometru Wellion CALLA Mini
  • dispozitiv de intepare Wellion
  • 100 lancete Wellion
  • 100 teste
  • husa compacta
  • manualul utilizatorului
Glucometrul Wellion CALLA Mini este un aparat portabil care functioneaza cu baterii, destinat utilizarii de catre persoanele cu diabet si de catre profesionistii in domeniu, reprezentand un ajutor in vederea monitorizarii concentratiei de glucoza in sangele integral. Scopul utilizarii
Glucometrul Wellion CALLA Mini este destinat masurarii cantitative a glucozei in mostrele de sange integral proaspat capilar obtinut din varful degetelor.
Testarea se realizeaza in afara corpului(utilizarea diagnosticului in vitro).
Glucometrul Wellion CALLA Mini are ca scop atat testarea individuala de catre persoanele cu diabet, cat si utilizarea acestora de catre profesionistii in domeniul sanatatii intr-un cadru clinic, ca un ajutor pentru monitorizarea nivelului de glucoza in cazul diabetului zaharat.
Nu este destinat diagnosticarii diabetului sau utilizarii in scop diagnostic si de monitorizare la nou nascut. Important
  • deshidratarea-deshidratarea severa poate determina rezultate incorecte al testelor glicemiei. In cazul in care aveti simptome de  deshidratare , contactati de urgenta medicul dumneavoastra.
  • valoarea hematocritului-o valoarea a hematocritului care este mai mare de 55% sau mai mica de 30% poate determina rezultate eronate ale testului glicemic.
  • nu este destinat utilizarii la nou-nascuti.
  • pacientii care urmeaza terapia cu oxigen pot obtine rezultate eronate.
Bandeletele de testare Wellion CALLA sunt bazate pe biosenzori, specifici masurarii glicemiei, care pot testa glucoza din sangele integral capilar intr-un timp foarte scurt de 6 secunde, necesitand o mostra foarte mica de sange.
       Caracteristica FARA COD elimina erorile care pot aparea in timpul testarii cauzate de o  codare incorecta sau de procedura de calibrare .
Rezultatul testului este calibrat plasmatic pentru o comparatie usoara cu rezultatele de laborator. Glucometrul are o caracteristica de detectare sub-umplere care va alerteaza atunci cand cantitatea de sange nu este suficienta pentru a efectua testarea, astfel putand fi sigur ca fiecare testare pe care o obtineti reflecta un rezultat precis si elocvent. Important!

Nu folositi bandeletele de testare a glicemiei Wellion CALLA decat cu glucometrul Wellion CALLA Mini. Alte marci de bandelete de testare nu vor fi compatibile cu glucometrul. Bandeletele de testare a glicemiei Wellion CALLA sunt sensibile la umezeala si lumina. Este important sa inchideti bine capacul flaconului de bandelete de testare imediat dupa fiecare folosire. Pastrati bandeletele de testare nefolosite in cutia lor originala. Nu lasati nicio bandeleta de testare in afara flaconului atunci cand nu le folositi.
Nu refolositi bandeletele de testare. Acestea sunt de unica folosinta.
Aruncati cu atentie bandeletele de testare si acele folosite in containerele corespunzatoare de aruncare a deseurilor.


Denumiri similare la Glucometru Wellion CALLA Mini: CALLAMini


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.