Roche Accu-Chek Performa Nano

Roche Accu-Chek Performa Nano

Roche Accu-Chek Performa Nano

de la 158,99 RON 3 oferte
Localizare:
Traseu sugerat:  
Descrierea produsului
Producator: Accu-Chek
Model: Performa Nano


Descriere

Glucometrul Accu-Chek Performa Nano a fost conceput cu un design deosebit, fiind discret și cu linii elegante pentru a fi mult mai ușor de purtat și utilizat în orice moment.

Performanța tehnologică completează designul glucometrului prin instrumente inovatoare. Astfel, glucometrul este dotat cu o memorie ce poate reține până la 500 de rezultate, iar la intervale de 7, 14, 30 sau 90 de zile poate fi generat un grafic cu evoluția valorilor glicemice ce poate fi interpretat de medicul diabetolog.

De asemenea, glucometrul oferă 4 remindere personalizate, pentru a vă aminti să vă monitorizați glicemia. Marcajele pre și post prandiale de care Accu-Chek Performa Nano beneficiază sunt foarte importante atât pentru persoanele cu diabet cât și pentru medici.

Acestea vor fi reținute în memoria glucometrului, astfel încât în fiecare lună pot fi verificate valorile medii ale glicemiei înainte și după masă și puteți adapta regimul alimentar pentru a vă menține valorile glicemice constante.

Sistemul de înțepare este unul atraumatic, având un ac din titan, îmbrăcat în silicon și tăiat în 6 unghiuri diferite.

Sistemul de declanșare al înțepătorului este conceput să reducă la minim vibrațiile acului, astfel încât înțepătura este virtual nedureroasă.

De asemenea, pentru generarea rezultatelor este necesară o picătură foarte mică de sânge.

Diabetul, numit și boala secolului XXI, afectează de la an la an tot mai mulți români, iar situația este cu atât mai alarmantă deoarece tot mai mulți tineri sunt diagnosticați cu diabet de tip 2, numit în trecut „diabetul bătrânului.

Pricipalele cauze care duc la dezvoltarea acestei afecțiuni sunt stresul, sedentarismul și alimentația nesănătoasă.

Noul glucometru Accu-Chek Performa Nano este soluția optimă pentru persoanele care au un stil de viață solicitant și doresc să își mențină glicemia în limitele normale.

Produsul este adresat atât persoanelor care au diabet, cât și celor care își doresc un control constant al glicemiei.


Denumiri similare la Glucometru Roche Accu-Chek Performa Nano: Accu Chek Performa Nano, AccuChekPerformaNano, Accu-ChekPerformaNano
Video-uri: Roche Accu-Chek Performa Nano

Încarcă şi tu un video!

Pentru încărcarea unui video despre Roche Accu-Chek Performa Nano introdu link-ul de pe YouTube şi apăsă butonul "Trimite"

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Preturile si informatiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere si au caracter informativ, va rugam sa verificati preturile pe site-ul magazinului inaintea lansarii comenziilor. Nu ne asumam responsabilitatea pentru eventualele greseli de imagine sau text.

^